Comanda pe site si primesti un Discount de 2%! Plateste in avans si primesti un Discount Suplimentar de 3% pentru facturi de peste 500 lei fara TVA.

PERSONALIZARE

banner_personalizare_site_1_400

 

Servicii de Personalizare, de inalta calitate.

Personalizarea unui produs reprezinta transferul propriei identitati si personalitati asupra acelui produs. Modalitatile de personalizare sunt diverse, iar in functie de tipul de material recomandam diferite procedee, astfel:

Pentru textile: Broderie, Serigrafie, Termotransfer sau Imprimare Digitala

Pentru obiectele promotionale: Tampografie, Imprimare digitala sau Gravura

 


 • Transfer Serigrafic

  Transferul Serigrafic se realizeaza prin imprimarea vopselei serigrafice pe o hartie speciala si apoi tranferarea ei prin presare pe obiectul dorit. Transferul de Serigrafie este de preferat Serigrafiei, pe anumite obiecte sau materiale, precum Poliesterul (Geci, Umbrele, Rucsacuri, Geci, Hanorace, Tricouri Tehnice) sau Materiale Textile cu textura pique (Tricouri Polo) pe care se vede mult mai bine.

  transfer_serigrafic_2020_400

 • Imprimare digitala DTG

  Imprimarea DTG sau Direct to Garment se refera la imprimarea direct in tesatura. Putem imprima tricouri de tip T-shirt sa polo, sacose, bucati individuale de material. Produsele inchise la culoare se pot personaliza doar dupa ce trec printr-un procedeu de pre-tratare, care le permite fixarea cernelii albe.

   print_dtg_400

   

   

   

 • Imprimare digitala UV

  Imprimarea sau Printul UV se poate folosi pentru orice suprafata rigida avand format maxim A3 si inaltimea de 5 cm. Principalele avantaje sunt:

  - imprimare policromie

  - realizarea de serii mici sau produse unicat fara costuri suplimentare de pregatire

  - posibilitatea de-a reda pana si cele mai mici detalii

  - imprimarea pe suport divers, precum: hartie, carton, plastic, lemn, sticla, metal, ceramica

   

  print_uv_400

 • Serigrafie

  Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care se realizează masca.

  Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita)

  Serigrafie tricouri: de la 1 la 8 culori sau policromie

   

  serigrafie_400

   

 • Broderie

  Broderia este cea mai frumoasa si rezistenta modalitate de personalizare a obiectelor textile. Se pot realiza tricouri, sepci, ecusoane, precum si alte articole de imbracaminte sau confectii textile: geci, hanorace, veste, halate sau prosoape.

   

  broderie_400_01

 • Termotransfer Print & Cut

  Folosind Tehnologia ECO-SOL MAX2, putem printa imaginea pe o folie speciala si transfera prin termopresare pe produsul dorit.

  Aplicatiile sunt multiple, folosindu-se folie diferita, in functie de materialul pe care se aplica imprimarea.


  Avantaje:

  Personalizare prin policromie tiraje chiar de o bucata

  Posibilitatea de-a imprima obiecte care se pot personaliza prin metodele clasice: serigrafie, transfer serigrafic.

   

  termotransfer_print__cut_400

 • Gravura laser

  Gravura laser este procedeul recomandat de personalizare pentru metal in special. Putem realiza gravura folosind tehnologia Fiber pe suport precum metal, plastic, piele sau ceramica.

  gravura_laser_400

   

   

   


Distribuie această pagină