Comanda pe site si primesti un Discount de 2%! Plateste in avans si primesti un Discount Suplimentar de 3% pentru facturi de peste 500 lei fara TVA.

Despre noi


UPDATE ADVERTISING SRL este o companie infiintata in 2002, care se ocupa cu importul si distributia de materiale promotionale.
Este membru al asociatiilor profesionale din domeniu, Promotional Services Institute (PSI - Europa) si unul dintre liderii pietei de materiale promotionale din Romania, vanzarile sale acoperind toate judetele tarii, cu peste 2000 de clienti activi.
De-a lungul existentei sale pe piata materialelor promotionale din Romania, s-a implicat in campaniile promotionale ale numelor cunoscute de consumatori de astfel de produse, atat ca si furnizor cat si ca partener, dovedindu-si astfel profesionalismul si experienta.
In fiecare an participa ca si expozant la targurile de profil de la Romexpo, prilej cu care se consolideaza relatiile existente.


Dintre proiectele in care a fost implicata ca si partener in ultima perioada, mentionam: Bienala de Arta Contempoarana: BB2-BB6, Eurovision 2012 - 2014, a 15-a aniversare Business Review, Zilele Biz 2012 - 2015, Leaders in Marketing 2012, Proiectul social "Prin sport mai aproape de scoala”, impreuna cu Fundatia Real Madrid si Fundatia Dezvoltarea Popoarelor.


Distribuie această pagină