Vindem exclusiv catre firme! Ne puteti contacta pentru oferta de pret personalizata pe office@updateadv.ro. Pentru comenzile plasate pe site va putem acorda un discount suplimentar de 2% - Cumpără acum!

Salut!

Noi suntem Update Advertising și de peste 21 de ani susținem exprimarea brandurilor prin intermediul intrumentelor de comunicare & promovare haptică.
Publicitatea haptică este un instrument de marketing ce capătă formă prin obiectele promoționale, iar personalitate este creată de personalizare.
Este dovedit faptul că produsele promoționale asigură cea mai și memorabilă și directă conectare dintre public și mesajul publicitar/brand, contribuind relevant la obiectivele companiei/brandului.

Brandul tău este UNIC! Este esențial ca toată lumea să știe asta!
Integrand materialele promoționale în interacțiunile cu publicul tău vei comunica autentic și consistent imaginea, mesajul, valorile, cultura și misiunea brandului tău.


Pentru că...

Misiunea Update Advertising este de a răspunde cât mai complet și rapid nevoilor de promovare ale companiilor/brandurilor, iar acest lucru îl asigurăm prin paleta largă de produse și servicii.

SMART PROMO SHOP

Pe magazinul nostru online poți accesa mii de idei de promoționale pentru campaniile tale și din câteva clickuri, comanda ta va fi lansată.
De aici ne ocupam noi și te vom ține informat despre parcursul proiectului tău!

Cum comand

ONE-STOP Agency for ALL PROMO Needs

Textile Promotionale
de la clasicele tricouri până la echipamente corporate, de lucru și sport.
Obiecte Promoționale
clasice și sustenabile, cadouri corporate și de marcă, pachete de sezon, producție custom, produse tipografice, expo, packaging.
Stoc Local
depozităm o colecție largă de textile și promoționale pentru proiecte urgente.
Atelier Personalizări
propriu prin care putem furniza și asigura personalizări multiple, rapide, competitive și de calitate.

Echipă Dedicată

Echipa Update Advertising are expertiza necesară în a oferi recomandări creative de produse/personalizare și soluții optime pentru campaniile tale.

Într-un domeniu al produselor, noi apreciem înainte de toate, parteneriatul. Colaborând cu noi, vei avea un partener de încredere.

Hai să ne cunoaştem

Vă mulţumim


Partenerii Noştri