Comanda pe site si primesti un Discount de 2%! Plateste in avans si primesti un Discount Suplimentar de 3% pentru facturi de peste 500 lei fara TVA.

Termeni si conditii

 1. Informatii generale

Update Advertising s-a infiintat in 2002, activitatea principala reprezentand importul si distribuitia de materiale promotionale. Update Advertising se identifica prin urmatoarele date: Update Advertising SRL, avand sediul social in B-dul Libertatii nr 6, Sector 4, Bucuresti, iar punct de lucru si adresa de corespondenta B-dul Pieptanari nr 13, Sector 5, Bucuresti, cod unic RO14858323, inregistrat la registrul comertului cu J40/4749/2004, conturi bancare

 

2. Confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre dumneavoastra sunt Confidentiale si destinate exclusive utilizarii de catre Update Advertising SRL; iar protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Update Advertising este notificat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, număr înregistrare: (în curs de înregistrare).

Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de catre Update Advertising SRL in conformitate cu urmatoarele scopuri: realizarea de comenzi on line, respectiv facturarea produselor comandate.

 

3. Modalitate de plata

Preturile sunt exprimate in euro si se calculeaza la cursul BNR din ziua respectiva.

Puteti sa optati pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:

Numerar sau Ramburs (in cazul in care plata se face la curier);

Ordin de plata / Transfer Bancar

Bilet la Ordin sau CEC (este nevoie de confirmarea Update Advertising privind aceasta procedura)

 

4. Livrarea si transportul

Livrarea se poate face in functie de modalitatea agreata prin intermediul site-ului completa sau partiala, in functie de disponibilitatea stocului la momentul lansarii comenzii. In urma lansarii comenzii, se va stabili prin e-mail termenul de livrare exact, in functie de stoc, de modalitatea de imprimare sau de transport.

Puteti sa optati pentru una dintre urmatoarele modalitati de transport:

Ridicare de la Sediu

Livrare prin Curier Rapid

 

5. Garantia si Returnarea Produselor

Produsele comerializate de catre Update Advertising SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 7.7.1 In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. In cazul in care produsele expediate prezinta deteriorari fizice sau nu sunt conforme cu specificatiile prezentate, acestea vor fi inlocuite de catre Update Advertising SRL cu alte produse similare. Clientul poate solicita inlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora. In cazul in care Update Advertising SRL nu poate inlocui produsele, va proceda la restituirea catre client a contravalorii produselor. Costurile de transport pentru produsele trimise retur in vederea inlocuirii vor fi suportate de catre Update Advertising SRL.

Returnarea produselor se poate face prin notificare scrisa, precizand motivele returului, in conditiile in care s-a facut livrare gresita, respectiv au fost livrate alte produse in locul celor comandate; in acest caz, costul livrarii este suportat de catre Update Advertising SRL

Nota: Renuntarea la cumparare nu este un motiv de returnarea a produselor, aceasta fiind aplicabila doar in cazul clientilor persoane fizice.

 

6. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului, sunt proprietatea Update Advertising S.R.L. si a furnizorilor sai. Continutul - logo-uri, poze si bannere, texte, informatii si alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al proprietarului. 


Distribuie această pagină