Comanda pe site si primesti un Discount de 2%! Plateste in avans si primesti un Discount Suplimentar de 3% pentru facturi de peste 500 lei fara TVA.

Parteneri

Mai jos poți vedea o listă cu partenerii noștri.

 • Federatia Romana de Scrima

   

  federatia_romana_de_scrima

   

   

   

  FRS

  Ei sunt Eroii cu Mască, maeștri în arta scrimei și prietenii noștri, care reprezintă cu mândrie România la competițiile internaționale, purtând tricouri de la Update Advertising!

   

   

  Localitatea rusă Soci a găzduit în perioada 2-11 martie 2018 o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori. Fost organizator al Jocurilor Olimpice de Iarnă în 2014 și viitor oraș-gazdă a mai multor meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din acest an, Soci are pistă de Formula 1 și este inclus în calendarul Campionatului Mondial. La ediția din acest an a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori România a fost reprezentată de 42 de sportivi și 14 antrenori.

  (Sursa: frscrima.ro)


  Update Advertising, în calitate de partener al Federației Române de Scrimă, felicită delegația României pentru rezultatele obținute!

   

   

  federatia_de_scrima_site_400 

   

 • TVR

  tvr-romania-logo_400

   

   

   

  TVR

  Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes naţional şi emite pe şase canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD - care emite în sistem High Definition. TVR acoperă cele mai importante ştiri la nivel naţional, prin cele cinci studiouri teritoriale: Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

   

 • Sols

   

   sols_fp-brandbig_400

   

  Sol's

  Fondată în 1991, SOLs a devenit lider pe piața franceză în ceea ce privește îmbrăcămintea promoțională și un actor major în Europa, datorită catalogului său de peste 340 de produse personalizabile pentru bărbați, femei și copii. SOLs a înțeles înaintea altora că crearea de produse pentru piața de publicitate ar trebui să se bazeze pe a face haine confortabile pe care ți-ar plăcea să le porți, produse care se potrivesc cu o gamă largă de gusturi și tendințe spontane de cumpărare.

   

  Sol's este partener Update Advertising din 2015.


   

 • Revista Biz

   

  revista-biz_400

   

   

   

  BIZ

  Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu, proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international. Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.

   


   

 • Fruit of the loom

   

  fruit_logo.svg_400

   

   

   

  Fruit of the Loom

  Fruit of the Loom a fost înființată în 1851 de doi frați din Rhode Island, SUA. B.B și R. Knight Corporation și-au deschis prima fabrică și au început să producă țesături din bumbac de calitate și textile. Cinci ani mai târziu s-a născut brand-ul Fruit of the Loom, inspirat de picturile de fructe create de fiica unui client al companiei. În 1871, Fruit of the Loom a devenit oficial și a fost înregistrată ca marcă comercială numărul 418. Aceasta face din companie una dintre cele mai vechi mărci comerciale din lume și, de asemenea, înseamnă că este mai veche decât Coca-Cola, becul și chiar sacul de hârtie umil. Cu 160 de ani de experiență în fabricarea produselor textile de calitate, Fruit of the Loom a devenit una dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte din lume. În 2002, Fruit of the Loom a fost achiziționată de grupul Berkshire Hathaway, prezidat de unul dintre cei mai renumiți oameni de afaceri din lume, dl Warren Buffett.

   

   

  Fruit of the Loom este partener Update Advertising din 2007.

   


Distribuie această pagină