Parteneri

{get_parteneri}

 • Federatia Romana de Scrima

  Ei sunt Eroii cu Mască, maeștri în arta scrimei și prietenii noștri, care reprezintă cu mândrie România la competițiile internaționale, purtând tricouri de la Update Advertising!

   

   

  Localitatea rusă Soci a găzduit în perioada 2-11 martie 2018 o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori. Fost organizator al Jocurilor Olimpice de Iarnă în 2014 și viitor oraș-gazdă a mai multor meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din acest an, Soci are pistă de Formula 1 și este inclus în calendarul Campionatului Mondial. La ediția din acest an a Campionatului European de scrimă pentru cadeți și juniori România a fost reprezentată de 42 de sportivi și 14 antrenori.

  (Sursa: frscrima.ro)


  Update Advertising, în calitate de partener al Federației Române de Scrimă, felicită delegația României pentru rezultatele obținute!

   

   

  federatia_de_scrima_site_400 

 • TVR

 • Sols

 • Revista Biz

  update-logoBiz este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu, proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international.

  Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.

 • Fruit of the loom

  fruit_logo.svg_400It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to fashion.


Distribuie această pagină