Vindem exclusiv catre firme! Ne puteti contacta pentru oferta de pret personalizata pe office@updateadv.ro. Pentru comenzile plasate pe site va putem acorda un discount suplimentar de 2% - Cumpără acum!

Termeni şi condiţii

1. Informații Generale

Update Advertising s-a înființat în 2002, activitatea principală reprezentând importul și distribuiția de materiale promoționale. Update Advertising se identifică prin următoarele date: Update Advertising S.R.L., având sediul social în B-dul Libertății nr. 6, Sector 4, București, iar punct de lucru, depozit și adresă de corespondență Str. Doina nr. 9, Sector 5, București, cod poștal 052151, cod unic RO14858323, înregistrată la registrul comertului cu J40/4749/2004.

 

2. Confidențialitate

Toate informațiile furnizate de către dumneavoastră sunt Confidențiale și destinate exclusiv utilizării de către Update Advertising SRL; iar protecția datelor cu caracter personal este reglementată în România de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Update Advertising este notificată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, număr înregistrare: (în curs de înregistrare).

Orice informație furnizată de dvs. va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de către Update Advertising SRL în conformitate cu următoarele scopuri: realizarea de comenzi online, respectiv facturarea produselor comandate.

 

3. Modalitate de plată

Prețurile sunt exprimate în RON sau EURO care se calculează la cursul BNR din ziua respectivă.Prețurile afișate în site nu includ TVA.

Puteți să optați pentru una dintre următoarele modalități de plată:

- Numerar sau Ramburs (în cazul în care plata se face la curier)

- Ordin de plată / Transfer Bancar

- Bilet la Ordin sau CEC (este nevoie de confirmarea Update Advertising privind această procedură).

 

4. Livrarea și Transportul

Livrarea se poate face în funcție de modalitatea agreată prin intermediul site-ului, completă sau parțială, în funcție de disponibilitatea stocului la momentul lansării comenzii. In urma lansării comenzii, se va stabili prin e-mail termenul de livrare exact, în funcție de stoc, de modalitatea de imprimare și/sau de transport.

Puteți opta pentru una dintre următoarele modalități de transport:

- Ridicare de la Punctul de Lucru - Depozit

- Livrare prin Curier Rapid

 

5. Garanția și Returnarea Produselor

Produsele comerializate de către Update Advertising SRL beneficiază de o garanție de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, și conform prevederilor art. 7.7.1 In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita în cazul lipsei conformității, repararea, înlocuirea produsului în limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. In cazul in care produsele expediate prezintă deteriorări fizice sau nu sunt conforme cu specificațiile prezentate, acestea vor fi înlocuite de către Update Advertising SRL cu alte produse similare. Clientul poate solicita înlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora. In cazul în care Update Advertising SRL nu poate înlocui produsele, va proceda la restituirea către client a contravalorii produselor. Costurile de transport pentru produsele trimise retur în vederea înlocuirii vor fi suportate de către Update Advertising SRL.

Returnarea produselor se poate face prin notificare scrisă, precizând motivele returului, în condițiile în care s-a facut livrare greșită, respectiv au fost livrate alte produse în locul celor comandate; în acest caz, costul livrării este suportat de către Update Advertising SRL.

Notă: Renunțarea la cumpărare nu este un motiv de returnarea a produselor, aceasta fiind aplicabilă doar în cazul clienților persoane fizice.

 

6. Drepturi de Autor

Intregul conținut al site-ului este proprietatea Update Advertising S.R.L. și a furnizorilor săi. Conținutul - logo-uri, poze, bannere, texte, informații si alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fără acordul scris al proprietarului.