Branduri partenere

Sols

Fondată în 1991, SOLs a devenit lider pe piața franceză în ceea ce privește îmbrăcămintea promoțională și un actor major în Europa, datorită catalogului său de peste 340 de produse personalizabile pentru bărbați, femei și copii. SOLs a înțeles înaintea altora că crearea de produse pentru piața de publicitate ar trebui să se bazeze pe a face haine confortabile pe care ți-ar plăcea să le porți, produse care se potrivesc cu o gamă largă de gusturi și tendințe spontane de cumpărare.


Fruit of the Loom

Fruit of the Loom a fost înființată în 1851 de doi frați din Rhode Island, SUA. B.B și R. Knight Corporation și-au deschis prima fabrică și au început să producă țesături din bumbac de calitate și textile. Cinci ani mai târziu s-a născut brand-ul Fruit of the Loom, inspirat de picturile de fructe create de fiica unui client al companiei. În 1871, Fruit of the Loom a devenit oficial și a fost înregistrată ca marcă comercială numărul 418. Aceasta face din companie una dintre cele mai vechi mărci comerciale din lume și, de asemenea, înseamnă că este mai veche decât Coca-Cola, becul și chiar sacul de hârtie umil. Cu 160 de ani de experiență în fabricarea produselor textile de calitate, Fruit of the Loom a devenit una dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte din lume. În 2002, Fruit of the Loom a fost achiziționată de grupul Berkshire Hathaway, prezidat de unul dintre cei mai renumiți oameni de afaceri din lume, dl Warren Buffett.


Russell Athletic

La 3 martie 1902, Russell Athletic a fost fondat de Benjamin Russell, de 26 de ani, cu numele de Russell Manufacturing Company, in Alexander City, AL. Fabrica mică avea 10 mașini de cusut și 8 mașini de tricotat. Primul articol de îmbrăcăminte al companiei Russell Manufacturing Company a fost o cămașă tricotată pentru femei și copii. Pasiunea lui Benjamin Russell pentru sport și spiritul său antreprenorial a alimentat mândria civică creând locuri de muncă pentru comunitatea sa, ulterior făcând uniforme pentru echipe și îmbrăcăminte pentru atleții din Statele Unite. 


Distribuie această pagină