Vindem exclusiv catre firme! Ne puteti contacta pentru oferta de pret personalizata pe office@updateadv.ro. Pentru comenzile plasate pe site va putem acorda un discount suplimentar de 2% - Cumpără acum!

Branduri partenere

Update Advertising este unul din cei mai apreciați distribuitori de materiale promoțiomale din România. Cei 21 de ani de activitate și inovare permanentă au consolidat parteneriatele cu cei mai consacrați furnizori din domeniu și au permis atragerea de noi colaborări pentru a răspunde cât mai complet cerințelor pieței. Mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru bună colaborare!

 

Sol's

Grupul SOLO cuprinde 5 mărci de îmbrăcăminte personalizabilă: SOL'S, RTP Apparel, Atelier Textile Français, NEOBLU și Joy Thaï.
Toate aceste mărci oferă clienților un instrument de promovare modern, eficient și de înaltă calitate în a-și transmite mesajul, cu impact si utilitate largă. Colecțiile mărcii SOLO Group acoperă o multitudine de stiluri și opțiuni, de la îmbrăcămintea corporativă până la cea promoțională.

Update Advertsing este importator direct & unic distribuitor în România pentru toate produsele din portofoliul Grupului SOLO.


Fruit of the Loom

Fruit of the Loom a fost înființată în 1851 de doi frați din Rhode Island - SUA, B.B și R. Knight Corporation și-au deschis prima fabrică și au început să producă țesături din bumbac de calitate și textile. Cinci ani mai târziu s-a născut brandul Fruit of the Loom, inspirat de picturile de fructe create de fiica unui client al companiei. În 1871, Fruit of the Loom a devenit oficial și a fost înregistrată ca marcă comercială numărul 418. Aceasta face din companie una dintre cele mai vechi mărci comerciale din lume și, de asemenea, înseamnă că este mai veche decât Coca-Cola, becul și chiar sacul de hârtie. Cu 160 de ani de experiență în fabricarea produselor textile de calitate, Fruit of the Loom a devenit una dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte din lume. În 2002, Fruit of the Loom a fost achiziționată de grupul Berkshire Hathaway, prezidat de unul dintre cei mai renumiți oameni de afaceri din lume, Dl. Warren Buffett.

Suntem distribuitori ai brandului cu înaltă tradiție - Fruit of the Loom și oferim întreaga lor gamă de textile promoționale.

 

ATLANTIS HEADWEAR

Atlantis Headwear este un brand al companiei italiene Master Italia S.p.A. specializată in designul si fabricarea articolelor de tip headwear. Ajutam marcile sa-si spuna povestea prin crearea de sepci, palarii si caciuli de marca sustenabile, in speranta de a genera o crestere a cererii pentru produse fabricate din surse reciclate/organice si o crestere a constientizarii intregului lant de aprovizionare fata de alegerile cu consecinte de mediu.

 

PF Concept

PF Concept este parte a Grupului Polyconcept și oferă un portofoliu extins de soluții promoționale. Înființată în 1984, cu sediul în Țările de Jos, compania PF Concept este lider european în domeniu. Toate produse promoționale din colecțiile PF sunt fabricate într-un mod responsabil și etic, respectând cerințele și reglementările aplicabile pentru piețele UE și UK.

Pentru cele mai de succes campanii de promovare, Update Advertising recomandă produsele promoționale ale brandului PF Concept. Întrega lor gamă de produse o puteți accesa pe magazinul nostru online.